Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Galéria

Egészségnevelő hónap a napköziben

Megemlékezés Öveges József születésnapjáról

 Iskolánk a napokban emlékezett meg névadójáról, a fizika varázslójáról, Öveges Józsefről. A megemlékezést felejthetetlenné tette a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ munkatársainak- Mészáros Péter, Trescsik Hanna- fergeteges kísérletsorozata, melyet a partnerintézményi program keretében mutattak be. A gyerekek többek között láthattak tűztornádót, a légnyomással, folyékony nitrogénnel kapcsolatos kísérleteket is.

Halloween parti

Iskolánk angol szakkörösei bemutatták társaiknak az ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, a halloween szokásait. Az angolszász országokban ezen a napon szellemeket idéznek, partikat tartanak, jelmezbe bújnak, különböző játékokat játszanak, jellegzetes ételeket fogyasztanak. Ez a délután iskolánkban a vidámságról szólt, ugyanakkor játékos módon ismerhették meg a gyerekek más országok hagyományait.

Megemlékezés 1956 Hőseiről

Kutatók éjszakája

Autómentes Világnap

2012. 09. 22-én az Autómentes Világnapon a bakonyban túráztunk.

Tanévnyitó Ünnepély 2012. 08. 31.

Sárkányhajó Magyar Bajnokság Budapest 2012. 09. 08.

2012. évben a 25. 30. 40. és 50. Házassági Évfordulójukat ünneplő házaspárok köszöntése a Petőfi Sándor Művelődési Házban

Napközis tábor

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon