Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Galéria

A Föld Napja alkalmából a Bakonyban voltunk

Ének verseny

Az ének is fontos

Az idei tanévben másodszor indította útjára egy kis iskola Iszkaszentgyörgyről az Országos Ének-Zenei versenyt.
Ez a kezdeményezés kifejezetten azon tanulók számára indult, akik hetente egy ének órás lehetőséggel bírnak, külön zenei képzésben nem vesznek részt. A 3 fős csapatok feladatai az 5-8. osztály tantervi követelményei alapján átölelték a zeneelméleti zenetörténeti anyagot, lehetőséget adva kreativitásra, improvizációra.
Két levelezős forduló sikeres teljesítése után a péri Öveges József Általános Iskola Öveges—trió nevű csapata /Csonka Rebeka 7.o. Németh Cintia 7.o. Pintér Alexandra 8.o. – felkészítő tanár: Németh Ildikó/ megyei 2. helyen végzett. Ezt követően a szóbeli regionális döntővel folytatódott a verseny Székesfehérvárott, melyen a tanulók elméleti tudásukon kívül megmutathatták énekhangjukat is. Itt egy jó hangulatú izgalmas délutánt követően a 7. helyezést szerezték meg a lányok .

 

Íjászaink az Országos Bajnokságon

Iskolánk íjász szakkörösei 2012.03.31-én, Dunakeszin vettek részt a 2012-es FITA Terem Országos Bajnokságon.
Eredmények:
Czeitlinger Kata        Gyerek lány olimpiai       IV. helyezés
Szabó Ármin            Gyerek vadászreflex        IV. helyezés
Fáczán Attila Mózes Gyerek vadászreflex        V. helyezés
 

Kalandparkban voltunk

Épül az iskola játszótere II. Famunkák

Bali Balázs szili vállalkozó és munkatársai megépítették a 6 hintát és 1 csúszdát tartalmazó iskolai játszóteret, melynek használatba vételére kb. 2 hét múlva kerülhet sor.

Mobilis

Iskolánk 7. osztályos tanulói meglátogatták a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot. A látottak, hallottak mindenkinek nagyon tetszettek.Gyermekeink sokat tanultak e néhány óra alatt. Ezt az élményforrást mindenkinek ajánljuk!

Épül az iskola játszótere I. Földmunkák

Gergály Sándor, Biliczki József helyi vállalkozók Sebestyén István segítségével előkészítették a játszótér felállításához kijelölt területet. A borításhoz szükséges homokot és annak szállítását Horváth Tivadar biztosította. Köszönjük önzetlen segítségüket!

Alsós farsang

Megemlékezés Öveges József születésnapjáról

 

Kézműves foglalkozás

 

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon