Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Galéria

Öveges- kupa

Iskolánk hagyományaihoz híven az idei tanévben is - 2011. 10. 15.- megrendezte asztalitenisz sportágban versenyét, melynek célja a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a II. korcsoport számára. Tanulóinkon kívül Mezőörs, Győrság, Ravazd, Győrasszonyfa- Tápszentmiklós és Pannonhalma sportszerető diákjai vettek részt rendezvényünkön.

A verseny eredménye:

 

 

Lányok                                      Fiúk

            

1. Piller Szilvia         Pér             1. Kardos Krisztofer    Pér

2. Horváth Rozi       Pér             2. Fáczán Attila           Pér

3. Szaló Dominika   Pér             3. Sárközi Szabolcs     Pér

 

 

Köszönjük a felkészítő, kísérő pedagógusok, szülők segítségét.

Megemlékezés az Aradi Vértanúkról

 Iskolánkban évek óta hagyomány, hogy október 6-án akadályversennyel, bográcsozással emlékezünk az Aradi vértanúkra. Köszönjük a szülők segítségét!

Győri Ütőegyüttes koncertje

 Iskolánkban már több éve megemlékezünk a zene világnapjáról. Ebben az évben a Győri Ütőegyüttes koncertjét láthattuk, ahol tanulóink érdekes hangszerekkel találkozhattak, illetve próbálhatták ki azokat.

Vadvirág óvoda névadó és Mihály napi vásár

 

2011. 09. 30. Magyar Diáksport Napja

 

Támogatás a MOATSZ-tól

Iskolánkban már évek óta sikeresen foglalkozunk az asztalitenisz sportággal. Ezt bizonyítják a Megyei Diákolimpián, az országos versenyeken elért eredmények. Több alkalommal is előfordult, hogy a megyei csapat zömét péri fiatalok alkották az országos döntőn. Emellett iskolánk már több éve körzeti versenyeket- Öveges -kupa- rendez ebben a szép sportágban, mellyel az a célunk, hogy megszerettessük a mozgást, ezen belül az asztaliteniszt a felnövekvő generációkkal. Ennek a több éves munkának elismeréseként a Magyar Asztalitenisz Szövetség /MOATSZ/, a Sport 21 program keretében, a sportág további népszerűsítése, az alapok kiszélesítése céljából a régióvezetők javaslatára 2 db minőségi asztalt, 8 db ütőt és 200 db labdát juttatott az iskolánknak térítésmentesen. Köszönjük a támogatást. 

Kutatók éjszakája

Kiskutatók az egyetemen

 

Iskolánk diákjai a Kutatók Éjszakáján idén is részt vettek a Széchenyi István Egyetem immár 6. éve rendezett programsorozatán. Az iskolánkat 20 tanuló képviselte kísérőikkel. A gyerekek nagyon örültek a kapott ajándékoknak, s lelkesen vetették magukat a Kiskutatók Akadályversenyének feladataira. Sok érdekességet tudtak meg az elektromos áramról, a hangokról, a közlekedésről és a környezetvédelemről. Számot adhattak közlekedési tudásukról, logikai képességeikről. A programot jó hangulatú eredményhirdetés zárta, ahol tanulóink igazat adtak prof. Recznitzer Jánosnak: " Itt mindenki nyert!"

Bakonyi túra

 Idén ősszel is megszerveztük hagyományos bakonyi túránkat. A felnőtt kísérőkkel kiegészült tanulók összesen 31 tagú csapata lelkesen készülődött a "nagy túrára". A szép napsütéses szeptemberi időjárás is megalapozta a nap sikerét. A kellemes vonatozás után, Porva- Csesznekről végigmentünk a szépen felújított tanösvényen Vinyéig. Fáradtan, de élményekkel gazdagodva tértünk haza. Köszönjük a szülők utazáshoz nyújtott segítségét.

Balatonszemes 2011. 07. 04- 09-ig

 Az idén nyáron is iskolánk 25 tanulója egy kellemes hetet töltött el Balatonszemesen, ahol a jó időnek köszönhetően sokat fürödntek. A Balaton mellett meglátogatták a helyi élményfürdőt is. A programok között szerepelt még vonatozás, hajózás a Szaturnusz vitorlás fedélzetén. Mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük az Önkormányzat utazáshoz nyújtott segítségét és Vidáné Csizmazia Magdolnának a finom paprikát, lekvárt és zsírt.

Tanévzáró ünnepély, ballagás

 

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon